A borfogyasztás új szintje!
Pontrendszer

Értékelje a vásárolt terméket, gyűjtse a pontokat, legyen Prestige törzsvásárló és állandó kedvezményekkel, valamint értékelései után Ajándék borral jutalmazzuk!

Holdvölgy Meditation 2016

Holdvölgy Meditation 2016

A zavartalan téli időszak után, a tavaszi hónapokkal érkező esőhiányos, tartós meleg és a nyár közepén érkező szakaszos, nagy vízmennyiséggel járó esőzések rácáfoltak előzetes várakozásainkra: tudtuk, hogy nehéz feladat vár ránk 2016-ban.

A szüret augusztus 30-án, a Holdvölgy 1-es parcellájában indulhatott. Az esős időszak októberben is folytatódott, azonban a precíz, egész éves szőlészeti munkának köszönhetően sikerült ebben a viszontagságos évjáratban is magas minőségű és mennyiségű száraz alapanyagot gyűjteni.

Ha furmint, akkor Király-dűlő: fajta- és dűlő tökéletes harmóniája, a Holdvölgy letisztult, elegáns stílusában. Illatában körte és zöldalma jelenik meg kamillával, mandulavirággal; és a termőhelyre jellemző, karakteres ásványossággal kiegészülve. Ízében a határozott zöldalma és lime mellett némi kapor és ánizs fűszerezi a gazdag és intenzív textúrát.

Feszes és lendületes savak, egyedi mineralitás, finomra csiszolt egyensúly – a bor minden elfogyasztott kortya maradandó élményt nyújt.

Jellemzők
Jelleg:
száraz
Fajta:
Furmint
Szín:
fehér
Űrtartalom:
0.75l
Alkoholtartalom:
13%
Évjárat:
2016
Bruttó ár: 8 500 Ft (11 333,33/liter)
darab
Még nem értékelték a terméket
Még nem érkezett értékelés! Legyen Ön az első!