Furmint, Hárslevelű
2011. októberében a Becsek, Dorgó, Holdvölgy, Nyulászó dűlők adta furmint és hárslevelű direkt préselés és acéltartályos érlelés után 6 hónapot érlelődött hordóban, majd ezt követően 2012. szeptemberében került palackba a bor.
4. évjárat illatában krémes sárgabarack, sárgadinnye és friss bazsalikom a meghatározó. A sárgabarack
lendülete ízében is folytatódik, mely lágy mézzel és
ananásszal kiegészülve finoman kellemes, telt kortyokat
hív életre. Remek arányú sav-cukor egyensúlya könnyen
fogyaszthatóvá és behízelgővé teszi ezt a házasítást,
mely így könnyen és szenvedéllyel idézi meg előttünk
Tokaj egy bujább, játékosan édes arcát.
Ha létezik behízelgő bor, akkor ez minden bizonnyal az. Remek kísérője lehet levegőn szárított sonkaféléknek, érett camembert jellegű sajtoknak.