A borfogyasztás új szintje!
Pontrendszer

Értékelje a vásárolt terméket, gyűjtse a pontokat, legyen Prestige törzsvásárló és állandó kedvezményekkel, valamint értékelései után Ajándék borral jutalmazzuk!

Jánosh von Beöthy Riesling 2016

Jánosh von Beöthy Riesling 2016

Csúcsborok a csúcsgasztronomiába! 2015-ig az olaszrizlinget, mint önálló bort hozta forgalomba a borász, viszont 2016-tól olasz és rajnai rizlingek násza néven a két fajta házasítását is létrehozta, mert véleménye szerint a klímaváltozás az olaszrizling ellaposodásához vezetett. Önállóan nem tudja a vulkanizmus mineralitását úgy megmutatni, ahogy ő azt elvárja tőle. A végeredmény egy gyümölcsös, ásványos, nagytestű, de harmonikus fehérbor egy évi nagyfahordós érleléssel.

Jellemzők
Jelleg:
száraz
Fajta:
Rajnai rizling
Szín:
fehér
Űrtartalom:
0.75l
Alkoholtartalom:
12%
Évjárat:
2016
Bruttó ár: 5 500 Ft (7 333,33/liter)
darab
Dizájn
Szín
Illat
Íz
Összbenyomás
Ár/érték arány

Eddigi értékelések

nikisze 2015-12-05 08:09:30
ettől nem vártam olyan sokat, és meglepően tapasztaltam, hogy számomra egy harmonikus, nem túlságosan különleges, de iszonyúan megbízható és könnyed ízt kaptam, amit én nagyon kedveltem. vacsora mellé fogyasztottuk, jól illet a salátás vacsihoz, nem túl karakteres szerintem, de én örülök, ha van ilyen bor, egy jó film mellé kimondottan ajánlom, vagy relaxálós zenehallgatós, egyedülolvasós estékre :-)
Dizájn: 2.4 Szín: 3.7 Illat: 4.1 Íz: 4.2 Összbenyomás: 4 Ár/érték arány: 4